Industrivægt KERN IXS 60K-2M (30 | 60 kg/10 | 20 g)

8.474 kr.

Opnå præcise målinger og effektivt produktionsflow med vores Imponerende Industrivægt KERN IXS 60K-2M. Vejer op til 60 kg med en nøjagtighed på 10/20 g. Perfekt til alle typer industrielle arbejdspladser.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088294007 Kategori:

Industrivægt KERN IXS 60K-2M – Skab Lethed i Din Industrielle Vejning

Drømmer du om et vægtinstrument, der kan håndtere selv de mest krævende opgaver i den rå industri? Så er Industrivægt KERN IXS 60K-2M svaret på dine bønner. Denne robuste vægt er skabt til at imødekomme de udfordringer, du stilles overfor i dagligdagen.

Vores Industrivægt KERN IXS 60K-2M er udstyret med et tolkeapparat i rustfrit stål, der ikke blot giver enestående styrke, men også er fuldstændig beskyttet med IP68-klassificering. Dette gør vægten ideel til brug i industrien, hvor den kan modstå selv de hårdeste omgivelser. Og lad os ikke glemme dens hygiejniske fordele – vægten er nem at rengøre takket være dens integrerede net.

En væsentlig egenskab ved Industrivægt KERN IXS 60K-2M er dens overlegne størrelse på displayet. Det store display giver dig mulighed for nemt at aflæse resultaterne, selv i svagt belyste omgivelser. Du kan nu udføre dine vejninger uden besvær og med øget nøjagtighed.

For at gøre brugen af vægten endnu mere skånsom og bekvem, leveres den med en vægholder som standard. Du kan nemt placere vægten på væggen og frigøre værdifuldt bordplads, samtidig med at du har den lige ved hånden når du har brug for det.

Tag kontrollen over din industrielle vejning med Industrivægt KERN IXS 60K-2M. Lad dens pålidelighed, styrke og brugervenlighed forbedre dit arbejde i industrien. Bestil din egen i dag og skab en lettere hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Industrivægt KERN IXS 60K-2M (30 | 60 kg/10 | 20 g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.