Industrivægt – Ohaus Defender D52XW15RQDR1-M – 6 | 15 kg/2 | 5 g

11.174 kr.

Få præcis og pålidelig vejning med Ohaus Defender D52XW15RQDR1-M. Velegnet til industrien. Op til 15 kg/2 g nøjagtighed. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088544444 Kategori:

Gør dig klar til at opleve den ultimative industrielle vægtoplevelse med Ohaus Defender D52XW15RQDR1-M. Denne fantastiske vægt er ikke kun et teknologisk vidunder, men også et sandt mesterværk af præcision og pålidelighed.

Lad mig starte med at fortælle dig om dens easy-to-use kontrolpanel, der er designet til at gøre dine vejningsopgaver hurtige og problemfri. Med et stort display og tydelige indikationer bliver det en leg at aflæse resultaterne på et øjeblik. Så slipper du for at spilde tid på at tyde kryptiske tal.

Men det stopper ikke der. Vi har også integreret en IP68-indikator og IP67-vejecelle i denne vægt, der gør den robust og vandtæt. Uanset om du arbejder i fugtige miljøer eller udsætter den for lidt mere barsk behandling, er denne vægt klar til at holde trit med dig.

Med en kapacitet på 6 kg med en præcision på 2 g og en kapacitet på 15 kg med en præcision på 5 g, er denne Ohaus Defender vægt ideel til mange forskellige anvendelser. Uanset om du har brug for at veje små kreationer eller tungere emner, vil denne vægt få jobbet gjort med lethed og nøjagtighed.

Så hvis du er på udkig efter en industriel vægt, der kombinerer brugervenlighed, præcision og pålidelighed, kan du ikke gå galt i byen med Ohaus Defender D52XW15RQDR1-M. Så tag dit arbejde til nye højder med denne fantastiske vægtoplevelse. Lad ikke muligheden glide dig af hænde – få fat i din Ohaus Defender D52XW15RQDR1-M i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Industrivægt – Ohaus Defender D52XW15RQDR1-M – 6 | 15 kg/2 | 5 g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.