Laboratorievægt ADAM LPB 223i (220g/1 mg)

8.436 kr.

Præcision og pålidelighed i én kompakt vægt. Oplev ADAM LPB 223i, den ultimative laboratorievægt til præcist veje med 220g/1 mg nøjagtighed. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088512891 Kategori:

Laboratorievægten ADAM LPB 223i er det ultimative værktøj til laboratorier, der kræver nøjagtighed og præcision i deres vejeopgaver. Med en kapacitet på 220g og en nøjagtighed på 1 mg er denne vægt perfekt til at veje små og præcise prøver.

Det, der virkelig adskiller denne laboratorievægt fra konkurrenterne, er dens imponerende funktioner. Den har et moderne og stilfuldt display med tydelige 24mm cifre, der er letlæselige i enhver belysning. Du behøver aldrig at bekymre dig om at mislæse værdierne igen.

Du kan også nemt overføre dine vejeoplysninger til din computer takket være USB- og RS-232-interfacefunktionerne. Dette gør det bekvemt at opbevare og analysere dine data uden besvær.

Udover dens tekniske egenskaber er ADAM LPB 223i også utroligt holdbar og pålidelig. Den er bygget til at modstå de hårdeste laboratorieforhold og vil give dig mange års pålidelig præstation.

Så hvis du er på udkig efter en laboratorievægt, der kombinerer nøjagtighed, holdbarhed og avancerede funktioner, er ADAM LPB 223i det perfekte valg for dig. Tag kontrol over dine vejeopgaver og løft dit laboratoriearbejde til nye højder med denne fantastiske vægt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Laboratorievægt ADAM LPB 223i (220g/1 mg)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.