Ohaus Industrivægt D52P-6RQDR5-M-verificeret | 3 | 6 kg/1 | 2 g

8.711 kr.

Opnå præcise målinger i enhver industri med Ohaus Industrivægt D52P-6RQDR5-M. Verificeret nøjagtighed, 6 kg belastning, og enestående 2 g præcision gør denne vægt uundværlig for dit arbejde. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235400194044579 Kategori:

Flere og flere virksomheder udfører komplekse industrielle vejninger, og det er derfor afgørende at have en pålidelig og effektiv løsning ved hånden. Lad mig introducere dig for Ohaus Industrivægt D52P-6RQDR5-M-verificeret. Denne fantastiske vægt er skabt til at imødekomme de høje standarder og behov i industrielle miljøer.

Med dens imponerende kapacitet på 3 til 6 kg og nøjagtighed på 1 til 2 g er denne vægt perfekt til vægtning af en bred vifte af produkter og materialer. Uanset om det er små dele, kemikalier eller fødevarer, kan dette vægtsystem håndtere det med lethed og præcision.

Den brugervenlige easy-to-use kontrolpanel giver dig mulighed for at styre vægten og få tydelige indikationer på skærmen. Du skal ikke længere bruge tid på at prøve at tyde komplicerede instruktioner eller lede efter information. Med Ohaus Industrivægt får du enkelhed og effektivitet.

Denne vægt er udstyret med standard industrielle funktioner og har en stor hukommelse til opbevaring af op til 50.000 enheder. Du vil aldrig mere miste vigtige data eller bruge tid på at finde tidligere vægte. Med Ohaus Industrivægt kan du holde styr på alt i én samlet enhed.

Så uanset om du arbejder i en produktionsvirksomhed, laboratorium eller et hvilket som helst andet industrielt miljø, vil Ohaus Industrivægt D52P-6RQDR5-M-verificeret være din pålidelige partner, der kan håndtere dine vejningsbehov. Så lad ikke noget gå tabt i oversættelsen, vælg en vægt, der garanterer nøjagtighed, effektivitet og enkelhed – vælg Ohaus Industrivægt D52P-6RQDR5-M-verificeret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ohaus Industrivægt D52P-6RQDR5-M-verificeret | 3 | 6 kg/1 | 2 g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.