Præcisionsvægt, BAXTRAN ACM, 261016

2.249 kr.

Opdag BAXTRAN ACM præcisionsvægt – Den ultimative løsning til præcis måling. Perfekt til laboratorier, apoteker og industrien. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088546585 Kategori:

Designt til præcis og pålidelig vejning, er BAXTRAN ACM 261016 præcisionsvægt det ideelle valg til dine nøjagtige vejningsbehov. Med sit elegante design og avancerede funktioner er denne vægt den perfekte løsning til laboratorie-, industri- eller kommercielle formål.

Denne præcisionsvægt er udstyret med et letlæseligt LCD-display med baggrundsbelysning, der viser tydelige og præcise målinger for nem aflæsning. De store 23mm tal sikrer, at selv de mindste afvigelser kan ses med lethed, hvilket gør det nemt at opnå præcise resultater hver gang.

Med sin robuste stålvejeplade kan BAXTRAN ACM 261016 håndtere tung last og modstå daglig slid og slitage. De justerbare fødder sikrer stabil og nøjagtig vejning på enhver overflade, hvilket gør denne vægt til en pålidelig partner i dit arbejde.

Udover sit imponerende design og holdbarhed tilbyder denne præcisionsvægt også en række avancerede funktioner, herunder tarrering, kalibrering og vægtenhedsomregning. Dette gør det muligt at tilpasse og finjustere dine vejninger efter behov, og sikrer konsekvent nøjagtige resultater hver gang.

Uanset om du arbejder i et laboratorium, en klinik, en produktionsfacilitet eller et kommercielt miljø, vil BAXTRAN ACM 261016 præcisionsvægt opfylde dine vejningsbehov med præcision og pålidelighed. Lad denne vægt være din partner i at opnå nøjagtige og pålidelige resultater i dine daglige opgaver.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Præcisionsvægt, BAXTRAN ACM, 261016”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.