Præcisionsvægt, BAXTRAN BAT, 260114

3.311 kr.

Optimer din præcision med den avancerede BAXTRAN BAT præcisionsvægt. Perfekt til nøjagtige målinger og professionel brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088546619 Kategori:

Denne præcisionsvægt fra BAXTRAN BAT, modelnummer 260114, er det ultimative værktøj til nøjagtig og pålidelig vejning i professionelle miljøer. Med en præcision og pålidelighed, der er i en klasse for sig, er denne vægt det ideelle valg til laboratorier, apoteker, forskningsfaciliteter og andre steder, hvor nøjagtige målinger er afgørende.

Denne præcisionsvægt er udstyret med et tydeligt LCD-display med baggrundslys, der sikrer let aflæselighed selv i dårligt oplyste omgivelser. De store 20 mm tal gør det nemt at se værdierne på vægten, hvilket bidrager til en effektiv og intuitiv vejningsproces.

Vægten har en robust stål vejeplade, der sikrer stabilitet og holdbarhed under brug. De justerbare fødder giver mulighed for præcis nivellering, hvilket er afgørende for at opnå nøjagtige resultater hver gang. Med indbygget RS232-forbindelse er det nemt at overføre data til eksterne enheder og systemer for yderligere analyse og behandling.

Denne præcisionsvægt leveres med både strømforsyning og indbygget genopladeligt batteri, hvilket giver fleksibilitet og anvendelighed i forskellige miljøer. Du kan stole på denne vægt til at levere konsistente og pålidelige resultater, uanset hvor den bruges.

Tag din nøjagtighed til det næste niveau med BAXTRAN BAT 260114 præcisionsvægt. Investér i kvalitet, pålidelighed og præcision, og oplev den forskel, det kan gøre for din arbejdsdag. Gør hver vejning til en problemfri og effektiv proces med denne enestående præcisionsvægt fra BAXTRAN BAT.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Præcisionsvægt, BAXTRAN BAT, 260114”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.