Præcisionsvægt, BAXTRAN BAT, 260115

3.311 kr.

Opdag den ultimative nøjagtighed med BAXTRAN BAT-præcisionsvægten. Ideel til præcise målinger og let at bruge. Perfekt til professionel og hjemmebrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088546622 Kategori:

Denne præcisionsvægt fra BAXTRAN er det ultimative redskab til nøjagtig og pålidelig vejning i professionelle miljøer. Med avanceret teknologi og enestående præcision leverer denne vægt konsekvent pålidelige resultater, der opfylder selv de højeste standarder.

Den indbyggede LCD-skærm med baggrundslys gør det nemt at aflæse værdierne, selv i dårlige lysforhold. De store 20 mm tal giver klar information, mens den holdbare stålvejeplade sikrer stabilitet og pålidelighed under enhver vejning.

Den justerbare fødder gør det muligt at kalibrere vægten korrekt i enhver arbejdssituation, hvilket sikrer nøjagtige resultater hver gang. Med RS232-forbindelse kan vægten nemt tilsluttes eksterne enheder eller computere til dataoverførsel og analyse.

Den medfølgende strømforsyning og det indbyggede genopladelige batteri giver fleksibilitet og bekvemmelighed, hvilket gør det ideelt til brug i laboratorier, apoteker, fødevareindustrien og andre professionelle miljøer.

Tag din nøjagtighed til det næste niveau med BAXTRAN præcisionsvægt – det ultimative valg for præcis vejning og pålidelige resultater hver gang. Invester i kvalitet, præcision og pålidelighed med denne innovative vægt, der vil være en uvurderlig ressource i dit arbejde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Præcisionsvægt, BAXTRAN BAT, 260115”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.