Præcisionsvægt, BAXTRAN BAT, 260116

3.311 kr.

Opdag BAXTRAN BAT – Den ultimative præcisionsvægt med præcision og pålidelighed i topklasse. Ideel til professionel brug. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2235402088546620 Kategori:

Den BAXTRAN BAT 260116 præcisionsvægt er det ultimative værktøj til nøjagtig vejning, uanset om det er til laboratoriebrug, apoteket eller industrien. Med dens avancerede teknologi og nøjagtighed sikrer denne vægt, at du altid opnår præcise resultater.

Med et imponerende LCD-baggrundslys og store tal på 20 mm gør denne præcisionsvægt det nemt at aflæse værdier selv under vanskelige lysforhold. Den robuste stålvejeplade sikrer holdbarhed og pålidelighed, selv under de mest krævende forhold.

For at sikre præcise målinger kan fødderne på vægten justeres for at opnå optimal stabilisering. Med RS232-forbindelse kan data nemt overføres til andre enheder eller systemer, hvilket gør den ideel til dataindsamling og analyse.

Den indbyggede genopladelige batteri gør vægten ideel til mobilt brug, så du altid kan have den ved hånden uanset hvor du arbejder. Aldrig mere behov for at bekymre sig om at løbe tør for strøm i vigtige situationer.

Denne præcisionsvægt fra BAXTRAN er designet til at imødekomme de højeste krav til nøjagtighed og pålidelighed. Med et enkelt tryk får du præcise og pålidelige resultater hver gang.

Invester i kvalitet og nøjagtighed med BAXTRAN BAT 260116 præcisionsvægt, og løft dine vejningsopgaver til et nyt professionelt niveau. Lad vægten gøre arbejdet for dig, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Bestil din BAXTRAN præcisionsvægt i dag og oplev forskellen i kvalitet og nøjagtighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Præcisionsvægt, BAXTRAN BAT, 260116”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.